DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21568610,06%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eşini ve Oğlunu Öldürüp İntihar Eden Teknisyen Yardımcısı

Eşini ve Oğlunu Öldürüp İntihar Eden Teknisyen Yardımcısı

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 17:25
Eşini ve Oğlunu Öldürüp İntihar Eden Teknisyen Yardımcısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olayın Gece Yarısı Gerçekleştiği Apartmanda Dehşet

Süleymanpaşa ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan Gür Apartmanı’nda Şenol Şirin, eşi Duygu Şirin ve oğlu Ali Emre arasında yaşanan trajik olay gece yarısı gerçekleşti.

Tartışma Sonucu Dehşet Verici Cinayet ve İntihar

İl Emniyet Müdürlüğü’nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Şenol Şirin ile eşi Duygu Şirin arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Şenol Şirin, önce eşi Duygu’yu ardından oğlu Ali Emre’yi tabanca ile vurarak intihar etti.

Komşuların İhbarı Üzerine Adrese Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Silah seslerini duyan komşuların hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Şirin ailesinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Anne ve Oğlu Deveci Mahallesi’nde Defnedildi

Otopsi işlemleri tamamlanan Duygu Şirin ve oğlu Ali Emre’nin cenazeleri, yakınları tarafından teslim alınarak Malkara ilçesinin kırsal Deveci Mahallesi’ne götürüldü. Cenaze namazına anne ve oğlunun yanı sıra yakınları ve mahalleli de katıldı. İlçe merkezinde toprağa verilecek olan Şenol Şirin’in cenazesi için ise ayrı bir tören düzenleneceği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.