DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20716130,45%
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eşini öldürüp iki çocuğunu yaraladı! Tutuklandı
  • Haber Ondan
  • Eşini öldürüp iki çocuğunu yaraladı! Tutuklandı

Eşini öldürüp iki çocuğunu yaraladı! Tutuklandı

ABONE OL
Şubat 15, 2021 01:15
Eşini öldürüp iki çocuğunu yaraladı! Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, 11 Şubat saat 09.30 sıralarında, Gaziosmanpaşa Mahallesi Fesleğen Sokak’taki evde meydana geldi. İnşaatlarda boya ustası olarak çalışan Baykent Üzüm, iddiaya göre cinnet getirip, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşi Saime Ü.’yü öldürdü.

Ardından da çocukları Hamit Fatih ve Zehra Üzüm’ü yaralayıp, aynı bıçağı göğsüne saplayarak, intihar girişiminde bulundu. Çığlıkları duyan komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Saime Üzüm’ün cansız bedeni ile yaralı baba ve 2 çocuğu ile karşılaştı.

Yaralanan Hamit Fatih ve Zehra kardeşler ile baba Baykent Üzüm ambulansla Bergama Necla – Mithat Öztüre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları ağır olan çocuklar ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Baykent Üzüm’ün, psikolojik sorunları bulunduğu, bu nedenle bir süredir ilaç kullandığı ileri sürüldü.

TUTUKLANDI

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Baykent Üzüm polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Baykent Üzüm, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Annesi öldürülen ve babaları ise cezaevine giren iki çocuğun ise hala hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. DHA

İlginizi ÇekebilirAğabeyinin katili olan amcasını öldürdüAğabeyinin katili olan amcasını öldürdüİlginizi ÇekebilirSevgililer gününde eşini boğazından bıçaklayarak öldürdüSevgililer gününde eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.