DOLAR 32,5046 0.28%
EURO 34,8166 0.58%
ALTIN 2.425,261,91
BITCOIN 1904374-2,21%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan’dan katılımcılara alkış tepkisi: Eskiden salonlar inlerdi
  • Haber Ondan
  • Erdoğan’dan katılımcılara alkış tepkisi: Eskiden salonlar inlerdi

Erdoğan’dan katılımcılara alkış tepkisi: Eskiden salonlar inlerdi

ABONE OL
Kasım 22, 2020 23:10
Erdoğan’dan katılımcılara alkış tepkisi: Eskiden salonlar inlerdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop 7. olağan il kongrelerine Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla katılımında yaptığı konuşma sırasında prompter’a takıldı.

Prompter’ın akışının hızlı olduğu ve yetişemediği anlaşılan görüntülerde, konuşmaya ara veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanındaki danışmanlara “Şunu” diye seslendiği sırada duraksadı ve yüzünü ekşitti.

Konuşmasının sonunda alkışlamayan kalabalığa sitem eden Erdoğan, “Eskiden Gümüşhane’nin, Burdur’un, Isparta’nın salonları sürekli olarak alkışlarla inlerdi. Dolayısıyla bunu her an görmek, yaşamak arzusu içerisindeyiz” dedi.

DAHA ÖNCE DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin açılış töreninde de vatandaşlara tepki göstermişti.

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen kurdele kesme merasimi sırasında açılışa katılan diğer kişilere seslenen Erdoğan, “Hazır mıyız?” demiş beklediği alkışı alamayınca da, “Ne o ya? Ölü toprağı serilmiş üstünüze. Allah Allah” sözleriyle tepki göstermişti.

İlginizi ÇekebilirErdoğan'dan açılış töreninde alkış tepkisi: Ne o ya? Ölü toprağı serilmiş üstünüze…Erdoğan’dan açılış töreninde alkış tepkisi: Ne o ya? Ölü toprağı serilmiş üstünüze…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.