DOLAR 32,3474 -0.46%
EURO 34,7096 -0.34%
ALTIN 2.410,26-0,50
BITCOIN 1853586-5,03%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan cuma namazında cemaate seslendi
  • Haber Ondan
  • Erdoğan cuma namazında cemaate seslendi

Erdoğan cuma namazında cemaate seslendi

ABONE OL
Aralık 18, 2020 12:59
Erdoğan cuma namazında cemaate seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün akşam İstanbul’a gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Çamlıca Camii’ne kıldı. Erdoğan, cuma namazının ardından cemaate seslenerek, corona virüsü geçirenlere şifa diledi:

– Bizler Müslümanlar olarak bu süreç içerisinde çok dikkatli olmalıyız. Malum tedbirler alıyoruz, alacağız. Müslümanlar olarak bu süreci en iyi şekilde atlatmalıyız. Temizlik, mesafe ve bununla birlikte maskelerimizi ihmal etmememiz gerekiyor. En önemlisi de maske. Virüsün vücutlarımıza girmemesi lazım, bu da maskeyle oluyor. Bütün belediyelerimiz ücretsiz maske dağıtıyor zaten.

– Malum yılbaşında cuma, cumartesi, pazar sokağa çıkma yasağı var. Hafta içi de 21’de başlıyor, bütün vatandaşlarımız dikkat etsin, kurallara riayet etsin. Rabbim yar yardımız olsun. Rabbimden bütün hastalarımıza şifa diliyorum” dedi. Erdoğan daha sonra Vahdettin Köşkü’ne geçti. (DHA)

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.