DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eljif Elmas: “Türkiye ile Gönül Bağım Hiç Kopmadı”
  • Haber Ondan
  • Spor
  • Eljif Elmas: “Türkiye ile Gönül Bağım Hiç Kopmadı”

Eljif Elmas: “Türkiye ile Gönül Bağım Hiç Kopmadı”

ABONE OL
Mart 28, 2024 21:07
Eljif Elmas: “Türkiye ile Gönül Bağım Hiç Kopmadı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elmas, Türkiye’yi ve Türk Futbolunu Anlattı

Kuzey Makedonya Milli Takımı, Antalya’ya geldi ve burada açıklamalarda bulunan Eljif Elmas, Türkiye ile olan gönül bağının hiçbir zaman kopmadığını vurguladı. Türkiye’de oynadığı dönemdeki derbilerin zorluğuna dikkat çeken Elmas, Trabzonsporlu Enis Bardhi ile olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçını kamp sürecinde konuştuklarını anlattı.

Elmas: “Fatih Terim Beni Milli Takıma İstedi”

Elmas, Fatih Terim’in teknik direktörlüğü döneminde Türk Milli Takımı için teklif aldığını belirtti. Ancak bu teklifi kabul etmeyerek Kuzey Makedonya Milli Takımı‘nı tercih ettiğini ifade etti. Elmas, Türk gurbetçilerin Avrupa’da kendisine destek olduğunu ve Türk kökenlerinden gurur duyduğunu dile getirdi.

Elmas, Futbol ve Din Dengesini Anlattı

Elmas, Ramazan ayı‘nda bile hiçbir zaman futbolculuğuyla dinini karıştırmadığını belirtti. Oruç tutmanın futbol kariyerini etkilemediğini söyleyen genç futbolcu, ailesi ve dini değerlerinin her zaman öncelikli olduğunu ifade etti.

İtalyan Futbolu ve Elmas’ın Kariyeri

Elmas, Napoli’ye transfer olduktan sonra İtalyan futbolunun farklı bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Serie A’nın taktiksel anlamda daha üst seviyede olduğunu ifade eden Elmas, Türkiye’deki futbol coşkusunun eşsiz olduğunu ve İtalya’daki tribünlerin Türkiye’deki tutkulu taraftarlarla karşılaştırılamayacağını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.