DOLAR 32,3547 -0.39%
EURO 34,7347 -0.25%
ALTIN 2.408,39-0,57
BITCOIN 1866233-2,32%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doktorun başını taşla yaran hasta yakını adli kontrolle serbest
  • Haber Ondan
  • Doktorun başını taşla yaran hasta yakını adli kontrolle serbest

Doktorun başını taşla yaran hasta yakını adli kontrolle serbest

ABONE OL
Ocak 4, 2021 02:13
Doktorun başını taşla yaran hasta yakını adli kontrolle serbest
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karabağlar’da hizmet veren özel bir tıp merkezinin acil servisinde görevli doktor Hüseyin Nacar Mutlugüleçler, dün öğle saatlerinde iddiaya göre, çocuk hastasını muayene ederken, yanında bulunan hasta yakını kadını maske takması yönünde uyardı.

Daha sonra ise kadın, çocuğu muayene masasına kirli ayakkabılarıyla çıkardı. Doktor Mutlugülergeç, kadını bir kez daha uyardı. Muayenenin ardından kadın, çocuk ile odadan çıktı.

Kısa süre sonra ise çocuğun amcası E.K., muayene odasına gelerek, doktora tepki gösterdi. Bağırarak hastane kapısına çıkan amca E.K., yerden aldığı bir taşı Dr. Mutlugüleçler’e fırlattı.

SERBEST BIRAKILDI

Atılan taşın başına isabet ettiği Mutlugüleçler yaralandı. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen doktorun yarılan başına meslektaşı olan oğlu dikiş attı.

Saldırıya uğrayan Mutlugüleçler, E.K.’dan şikayetçi oldu. Doktorun şikayeti üzerine polis, E.K.’yi gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K., tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. DHA

İlginizi ÇekebilirMaske uyarısı yapan doktorun kafasını yardıMaske uyarısı yapan doktorun kafasını yardı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.