DOLAR 32,3826 -0.13%
EURO 34,7693 -0.12%
ALTIN 2.411,22-0,96
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresi Yolcu Taşıma Rekoru Kırdı
  • Haber Ondan
  • Magazin
  • Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresi Yolcu Taşıma Rekoru Kırdı

Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresi Yolcu Taşıma Rekoru Kırdı

ABONE OL
Nisan 13, 2024 18:06
Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresi Yolcu Taşıma Rekoru Kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TCDD Taşımacılık AŞ’nin Efsanevi Trenleri Yolcularını Masalsı Bir Serüvene Çıkarıyor

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ’nin unutulmaz deneyimler sunan Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresi trenleri, yılın ilk üç ayında 35 bin 453 yolcu taşıdı. Bu trenler, eşsiz manzaralara sahip 25 saatlik güzergahta yolcularına masalsı bir serüven yaşatıyor.

Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresi: Ankara’dan Kars’a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ankara’dan başlayan yolculukta Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan ve Erzurum güzergahını izleyen tren, 1310 kilometrelik yolculuğun ardından son durağı Kars’a ulaşıyor. Bu muhteşem yolculuk, gençlerden doğa tutkunlarına, fotoğrafçılardan her yaştan yolcuya kadar geniş bir kesimi cezbediyor.

Turistlerden ve Yolculardan Memnuniyet

Doğu Ekspresi’ne ilk defa binen Alexey Rusyaev, Ankara’ya kadar olan yolculuğu “çok meşhur ve güzel” bulduklarını belirtirken, diğer bir yolcu Svetlana Shafeeya ise Sarıkamış’a snowboard yapmaya gelirken Ankara’ya kadar trenle seyahat etmeyi tercih ettiklerini söyledi. Eskişehir’den uçakla gelen Ünal Aksöz ise tren yolculuğunu keşfetmek için geldiğini ve uzun yolculuk deneyimini merakla beklediğini ifade etti.

Doğu Ekspresi ve Turistik Doğu Ekspresi yolcularından Melike Nur Çibik ise tren yolculuğunun otobüs veya otomobilden farklı bir hava kattığını belirterek, Kars’ın güzelliklerini keşfetmek için Doğu Ekspresi’nin mükemmel bir seçenek olduğunu vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.