DOLAR 32,2763 -0.67%
EURO 34,6587 -0.48%
ALTIN 2.414,03-0,35
BITCOIN 1873240-4,00%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da askeri tesise saldırı girişimi
  • Haber Ondan
  • Diyarbakır’da askeri tesise saldırı girişimi

Diyarbakır’da askeri tesise saldırı girişimi

ABONE OL
Mayıs 19, 2021 02:12
Diyarbakır’da askeri tesise saldırı girişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda Soylu maket uçakların etkisiz hale getirildiğini söyledi. Soylu ayrıca olayda herhangi bir zaiyat olmadığını belirtti.

MSB: GEREKLİ FİZİKİ TEDBİRLER ALINMIŞTIR

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada da şöyle denildi:

* Diyarbakır’da bulunan 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığımıza 00:30 civarında maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuştur. Üssümüzde herhangi bir hasar ve zaiyat meydana gelmemiştir. Üssümüzde gerekli fiziki tedbirler alınmıştır.

VALİLİK: SALDIRI MAKETİ DÜŞÜRÜLDÜ

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, saat 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketiyle bir saldırı girişiminde bulunulduğu belirtildi.

Söz konusu saldırı maketinin düşürüldüğü kaydedilen açıklamada, Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığında herhangi bir zayiatın olmadığı belirtildi.

İlginizi ÇekebilirMSB paylaştı: Terörist Sofi Nurettin böyle vurulduMSB paylaştı: Terörist Sofi Nurettin böyle vurulduİlginizi ÇekebilirDikkat çeken iddia: Erdoğan ile Soylu, 'Sedat Peker' hakkında görüştüDikkat çeken iddia: Erdoğan ile Soylu, ‘Sedat Peker’ hakkında görüştüİlginizi Çekebilirİçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildiİçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı kategoride aranan terörist etkisiz hale getirildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.