DOLAR 32,3815 -0.19%
EURO 34,7950 0.09%
ALTIN 2.434,10-0,17
BITCOIN 2040562-1,19%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çorum’da damat dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı
  • Haber Ondan
  • Çorum’da damat dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı

Çorum’da damat dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı

ABONE OL
Kasım 19, 2020 10:47
Çorum’da damat dehşeti: 1 ölü, 3 yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşiyle bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan Gencel K. (37) Bahçelievler Mahallesi’nde sokakta  karşılaştığı kayınbiraderi Serkan Ö. (33) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gencel K., kayınbiraderini önce kesici aletle yaraladı ardından yanında bulunan pompalı tüfekle ateş etmeye başladı.

TÜM AİLE KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

Açılan ateş sonrası Serkan Ö., başından, yanında bulunan eşi Alev Ö. (28) ile oğlu G.Ö. (3) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerinden ayrılan damat bu kez de kaynanasının Çoraklık Kümeevleri’nde bulunan evine gitti. Gencel K., burada kaynanası Gülizar G.’yi de (56) yanında bulunan pompalı tüfekle ağır yaraladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine her iki olay yerine de çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

VUURLAN BACAĞI KESİLDİ

Yaralılardan Serkan Ö., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Gülizar Ö. acil ameliyata alınarak bacağı kesilirken, anne ve çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından zanlı Gencel K., kiralık olduğu öğrenilen araçla kayıplara karışırken zanlının yakalanması için emniyet ve jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.