DOLAR 32,2872 0.03%
EURO 34,6752 -0.15%
ALTIN 2.398,85-0,05
BITCOIN 2015199-1,90%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li başkanla polis arasında pankart tartışması
  • Haber Ondan
  • CHP’li başkanla polis arasında pankart tartışması

CHP’li başkanla polis arasında pankart tartışması

ABONE OL
Nisan 20, 2021 21:16
CHP’li başkanla polis arasında pankart tartışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve partililer il başkanlığı önünde basın toplantısı düzenledi. Başkan Akbulut’un konuşması sırasında gençlik kolları üyeleri partinin balkonuna 128 milyar dolar nerede yazılı pankart astı.

Burada açıklama yapan İzzet Akbulut, “Günlerdir Türkiye’yi meşgul eden, Türkiye gündemini meşgul eden ve bizim ısrarla ‘o malum soru’ diye bahsettiğimiz soruyu bugün Burdur Cumhuriyet Halk Partisi’nden tüm Türkiye’ye duyurmak adına o soruyu içeren pankartımızı Burdur İl Başkanlığımıza asıyoruz ve hepinizin huzurunda tekrar bu soruyu soruyoruz. 128 milyar dolar nerede?” dedi.

PANKART İNDİRİLDİ

Açıklamayı takip eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan Körük ve Asayiş Şube Müdürü Nail Çelik, pankartın indirilmesini istedi. Polis ekipleriyle CHP İl Başkanı İzzet Akbulut uzun süre tartıştı. CHP’liler savcılık kararı geldikten sonra pankartı vereceklerini söyledi. Grup, il başkanlığı önünde saat 17.30’a kadar bekledikten sonra pankartı indirdi.

5 KİŞİ İFADE VERDİ

Polis ekipleri İl Başkanı İzzet Akbulut ile pankartı asan gençlik kollarındaki 5 kişiyi ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne davet etti. Savcılık belgesinin gelmesinin ardından pankart polis ekipleri tarafından alındı. İl Başkanı Akbulut ve 5 kişi polis merkezinde ifade verdi. DHA

İlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: 128 milyar doları örtmek için emekli amirallere kelepçe taktılarKılıçdaroğlu: 128 milyar doları örtmek için emekli amirallere kelepçe taktılar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.