DOLAR 32,2734 0.09%
EURO 34,7930 0.02%
ALTIN 2.411,300,10
BITCOIN 2039552-1,65%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boğaziçili öğrenciler: Rektörlüğün helvası kavruluyor
  • Haber Ondan
  • Boğaziçili öğrenciler: Rektörlüğün helvası kavruluyor

Boğaziçili öğrenciler: Rektörlüğün helvası kavruluyor

ABONE OL
Ocak 12, 2021 02:54
Boğaziçili öğrenciler: Rektörlüğün helvası kavruluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’ya öğrencilerin tepkisi 8’inci gününde devam ediyor. Boğaziçili öğrenciler üniversite kampüsünde küçük bir tüp üzerinde tencere içinde helva kavurdu.

O anlarda öğrencilerin, “Şu anda rektörlüğün helvası kavruluyor” diyerek tepkilerini dile getirdiği duyuldu.

 YOGA YAPARAK PROTESTOYA DEVAM ETTİLER

Helva kavurduktan sonra programlarına devam eden öğrenciler kampüsteki rektörlük binası önünde yoga yaparak Bulu’yu protesto etti.

Yere serilen büyük bir mat üzerine oturan öğrencilerin eğitmen eşliğinde yoga yaptığı ve ara ara “Kayyum rektör istemiyoruz” diyerek slogan attıkları görüldü.

İlginizi ÇekebilirAKP'li Ardıç'a yanıt: Vitrin mankeni değil okulumu savunan BoğaziçiliyimAKP’li Ardıç’a yanıt: Vitrin mankeni değil okulumu savunan Boğaziçiliyim İlginizi ÇekebilirTerörist ilan edilen Boğaziçili öğrencilerden videolu yanıtTerörist ilan edilen Boğaziçili öğrencilerden videolu yanıt

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.