DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20675628,26%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boğaziçi öğretim üyelerinden dondurucu soğukta rektör protestosu
  • Haber Ondan
  • Boğaziçi öğretim üyelerinden dondurucu soğukta rektör protestosu

Boğaziçi öğretim üyelerinden dondurucu soğukta rektör protestosu

ABONE OL
Şubat 17, 2021 01:23
Boğaziçi öğretim üyelerinden dondurucu soğukta rektör protestosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri, AKP’li Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasına yönelik protestolarını karlı ve soğuk havaya rağmen sürdürdü.

Rüzgarlı ve hissedilen sıcaklığın eksi derecelere ulaştığı havada Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü içerisinde rektörlük binası önünde 32. kez toplanan öğretim üyeleri, rektör atamasını protesto etti.

Rektörlük binasına sırtını dönen öğretim üyeleri, sessiz eylemlerinin ardından alkışlı protesto gerçekleştirdi.

“KABUL ETMİYORUZ, VAZGEÇMİYORUZ”

Görüntüler Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinden Can Candan tarafından, “Bir kez daha rektörlük binasına arkamızı döndük ve tekrarladık: Kabul etmiyoruz, vazgeçmiyoruz” ifadeleriyle paylaşıldı.

İlginizi ÇekebilirBoğaziçili akademisyenler: Atanmış rektör ve yardımcılarını istifaya davet ediyoruzBoğaziçili akademisyenler: Atanmış rektör ve yardımcılarını istifaya davet ediyoruzİlginizi ÇekebilirBoğaziçililer hakkında provokatif çağrı: 'Dilini, elini koparacağız'Boğaziçililer hakkında provokatif çağrı: ‘Dilini, elini koparacağız’

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.