DOLAR 32,5939 0.31%
EURO 35,0170 0.11%
ALTIN 2.456,520,84
BITCOIN 20955280,51%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir kişiyi bıçaklayıp kendisini yaraladı, sağlık çalışanını da darbetti
  • Haber Ondan
  • Bir kişiyi bıçaklayıp kendisini yaraladı, sağlık çalışanını da darbetti

Bir kişiyi bıçaklayıp kendisini yaraladı, sağlık çalışanını da darbetti

ABONE OL
Ocak 1, 2021 02:00
Bir kişiyi bıçaklayıp kendisini yaraladı, sağlık çalışanını da darbetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, saat 19.20 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Şehreküstü mahallesi Cumhuriyet caddesinde meydana geldi. Uyuşturucu madde etkisindeki Berkay D., cadde üzerinde esnaf olan tartıştığı Enver Sedat Sayın’ı (39) yanında bulunan bıçak ile bacağından yaraladı.

Ardından sinir krizi geçiren Berkay D., kendisini de bacağından yaraladı. Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

112 GÖREVLİSİNİ DE DARBETTİ

Olay yerine gelen polis ekiplerine uzun süre direnen yaralı Berkay D., kendisine yardım etmek isteyen 112 Acil Servis görevlisi sağlık personelini de kafa darbesi ile yaraladı.

Yaralı haldeki Enver Sedat Sayın, Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Uzun süre polise direnerek zorluk çıkaran Berkay D. ise sakinleştirilmesinin ardından sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. DHA

İlginizi ÇekebilirEmniyet müdürü rehin alınan hemşireyi böyle kurtardıEmniyet müdürü rehin alınan hemşireyi böyle kurtardı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.