DOLAR 32,4956 0.32%
EURO 34,7407 0.37%
ALTIN 2.408,921,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Açıklamalar
  • Haber Ondan
  • Spor
  • Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Açıklamalar

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 5, 2024 21:06
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Santos: “Ofansif Oyun Anlayışıyla Başlamıştık”

Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları RAMS Başakşehir maçı sonrası yaptığı basın toplantısında, takımın ofansif anlayışla maça başladığını belirtti. Santos, takımın golü bulduğunu ancak maçı istedikleri gibi bitiremediklerini dile getirdi.

Santos: “Buraya Proje İçin Geldim”

Fernando Santos, son dönemde alınan sonuçlara ilişkin geleceğe etkisine yönelik bir soruyu yanıtlarken, Beşiktaş’ın gelecek yıl için bir proje oluşturmak amacıyla kendisini görevlendirdiğini vurguladı. Santos, takımın birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, şampiyonluk hedefine odaklandıklarını belirtti.

Santos: “Semih Milli Takım’da Büyük Şok Yaşadı”

Santos, A Milli Takım’a davet edilmesine rağmen Ümit Milli Takım’a gönderilen Semih Kılıçsoy’un durumuna da değindi. Genç oyuncunun güçlü kalıp performansını arttırarak milli takımdaki yerini sağlamlaştırması gerektiğini belirten Santos, Semih’in özel bir futbolcu olduğunu ve potansiyeline güvendiğini ifade etti.

Santos, son olarak Yunanistan Milli Takımı’ndan teklif aldığı iddialarına ilişkin de kesin bir dille yalanladı ve karakterinin böyle bir duruma izin vermeyeceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.