DOLAR 32,4345 -0.05%
EURO 34,8765 0.27%
ALTIN 2.437,05-0,05
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba’dan Açıklamalar
  • Haber Ondan
  • Spor
  • Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba’dan Açıklamalar

Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba’dan Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 16, 2024 21:07
Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba’dan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sergen Yalçın İle İlgili Açıklamalar

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Aybaba, Sergen Yalçın’la ilgili konuşarak, “Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz.” dedi. Aybaba ayrıca, “Gündemimizde şu an kadro dışı yok” şeklinde konuştu.

Çürümüş Bir Takım Var

Aybaba, geniş bir transfer listesinden bahsederken, “İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor.” ifadelerini kullandı.

Kadro Belirleme ve Transfer Hedefleri

Aybaba’nın yanı sıra Beşiktaşlı yönetici Feyyaz Uçar, yeni sezon hedefleri doğrultusunda bir teknik direktörle anlaşacaklarını belirtti. Uçar, “Başkanımız devre arasında yaklaşık 20 teknik direktörle görüştü. Kadroyu görüp gelmek istemeyenler oldu. Sezon bittikten sonra belirleyeceğimiz hocayla hedeflerimizi söyleyip öyle anlaşacağız.” dedi.

Uçar ayrıca, Sergen Yalçın ile de görüşme yapmadıklarını vurgulayarak, “Bu, etik olarak da doğru olmaz. Çalışan bir teknik adam. Çalıştığı camiaya saygısızlık olur.” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.