DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AVM otoparkında silah operasyonu

AVM otoparkında silah operasyonu

ABONE OL
Aralık 6, 2020 12:08
AVM otoparkında silah operasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Operasyon, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirildi. Jandarma KOM ekipleri bazı şüphelilerin yasa dışı yollarla temin ettikleri silahları piyasada sattıkları bilgisi üzerine harekete geçti. Şüphelileri tespit eden ekipler, bağlantılarını ortaya çıkarmak için teknik ve fiziki takip çalışması başlattı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Araştırmalarda, şebekenin elebaşının M.B. olduğu anlaşıldı. Jandarma ekipleri, şüphelilerin pazarlamak üzere bir araca çok sayıda silah koyarak Bayrampaşa’ya gittiklerini belirleyince harekete geçildi. Şüpheliler bir AVM’nin otoparkına kadar takip edildi. Daha sonra ise operasyon düğmesine basıldı.

18 TABANCA

Yapılan operasyonda dikkat çekmemesi alış-veriş poşetleri içerisine zulalanmış 18 tabanca ve 100 mermi ele geçirildi. Ekiplerin peşindeki 3 şüpheli ise kıskıvrak gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.B., N.D. ve Ö.S. tutuklanırken, şüphelilerin diğer suç örgütleriyle bağlarının ortaya çıkarılması için soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

İlginizi ÇekebilirSuikastlarda kullanılan 50 kalem silah ele geçirildiSuikastlarda kullanılan 50 kalem silah ele geçirildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.