DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20393715,79%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalya’daki deprem sırasında Karaman’da kayalar koptu, toz bulutu yükseldi
  • Haber Ondan
  • Antalya’daki deprem sırasında Karaman’da kayalar koptu, toz bulutu yükseldi

Antalya’daki deprem sırasında Karaman’da kayalar koptu, toz bulutu yükseldi

ABONE OL
Aralık 6, 2020 00:07
Antalya’daki deprem sırasında Karaman’da kayalar koptu, toz bulutu yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen deprem Karaman’da da hissedildi. Gazipaşa ilçesine sınır olan Karaman’ın Ermenek ilçesinde deprem nedeniyle bazı kayalar yerinden oynayarak koptu.

Kayaların yerinden oynayarak kopmasının ardından toz bulutu yükseldi. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Görüntülerde toz bulutun yükseldiği ve vatandaşların tedirgin olduklarına dair konuşmalar yer aldı.

KAYALIKLARIN DÜŞTÜĞÜ YERE YAKIN EVLER VE OTOGAR BULUNUYOR

Öte yandan, kayalıkların düştüğü yere yaklaşık 300 metre mesafede otogarın ve evlerin bulunduğu öğrenildi. Kayalıkların bu alanlara düşmemesi olası yaralanma ve can kaybının önüne geçmiş oldu.

MUHTAR: ORTALIK TOZ DUMAN OLDU

İlçenin Keçipazar Mahalle Muhtarı Musa Küçük, “Ben muhtarlıktaydım deprem olduğu anda dışarı fırladım. Arkama baktım kayaların düştüğünü gördüm. Ortalık toz duman oldu. Taşın düştüğü yer evlere ve otogara yaklaşık 300 metre. Millet tedirgin ve korku içinde” dedi. İHA

İlginizi ÇekebilirAntalya'nın Alanya açıklarında 5.5'lik depremAntalya’nın Alanya açıklarında 5.5’lik deprem İlginizi ÇekebilirAntalya depreminin ardından konuşan Prof. Dr. Ercan: Bu akıllara zararAntalya depreminin ardından konuşan Prof. Dr. Ercan: Bu akıllara zarar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.