DOLAR 32,5180 0.34%
EURO 34,8151 0.46%
ALTIN 2.416,531,55
BITCOIN 1863683-4,10%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ali Babacan’dan aşı tepkisi

Ali Babacan’dan aşı tepkisi

ABONE OL
Nisan 29, 2021 04:38
Ali Babacan’dan aşı tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Aşı tedariki önümüzdeki 2 ay için güçleşiyor ancak sonrasında aşı bolluğu yaşanması bekleniyor” açıklamasına tepki gösterdi.

“AŞI KITLIĞI YAŞANACAĞINI ÖĞRENDİK”

Sosyal medya hesabından görüntülü olarak açıklamada bulunan Babacan, “Bu akşam ailece iftar sofrasındayken 2 ay boyunca aşı kıtlığı yaşanacağını öğrendik. Bu aşı tedarik meselesi hükümetin ilk günden beri eline, yüzüne bulaştırdığı bir konu. Plan, program, basiret, tedbir yok. Şöyle bir bakın. İlk günden bu yana aşıyla ilgili neler açıklandı, neler gerçekleşti. Bu kabul edilebilir bir şey mi?” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN’A SESLENDİ

17 günlük tam kapanma yaşanacağını ve vatandaşa ekonomik destekte bulunulmadığını da hatırlatan Babacan, “Bu ne demek? ‘Kapanın, ama açlığa mahkum olun’ demek. Aşı yok, bu ne demek? ‘Ölüme mahkum olun’…Ben buradan Cumhurbaşkanına soruyorum, bu milletin aşısı nerede? Bunun cevabını bekliyorum” dedi.

İlginizi ÇekebilirBakan Fahrettin Koca'dan Bilim Kurulu sonrası kritik açıklamalar: Hindistan mutasyonu İstanbul'daBakan Fahrettin Koca’dan Bilim Kurulu sonrası kritik açıklamalar: Hindistan mutasyonu İstanbul’daİlginizi ÇekebilirSağlık Bakanlığı güncel corona virüsü verilerini açıkladı! İşte 28 Nisan tablosuSağlık Bakanlığı güncel corona virüsü verilerini açıkladı! İşte 28 Nisan tablosuİlginizi ÇekebilirMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı: YKS ve LGS ertelenmeyecekMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı: YKS ve LGS ertelenmeyecek

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.