DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048115-1,90%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akşener’den Erdoğan’ın ‘yerli ve milli muhalefet’ sözlerine yanıt
  • Haber Ondan
  • Akşener’den Erdoğan’ın ‘yerli ve milli muhalefet’ sözlerine yanıt

Akşener’den Erdoğan’ın ‘yerli ve milli muhalefet’ sözlerine yanıt

ABONE OL
Aralık 24, 2020 01:26
Akşener’den Erdoğan’ın ‘yerli ve milli muhalefet’ sözlerine yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı konuşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan’ın “yerli ve milli” muhalefet sözlerini hatırlatan Akşener, “Kendilerini hep ‘Yerli ve Milli’ olarak tanımladıkları için; buradan anlaşılıyor ki, sayın Erdoğan da, ilk seçimde iktidar olamayacağını gördü ve muhalefete hazırlanıyor. Kendince muhalefetteki AK Parti’yi tarif ediyor” dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada muhalefete yüklenmişti. Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı;

*Her şey gibi muhalefetin de yerli ve millisini ülkemize kazandırmak inşallah bize nasip olacaktır.

*Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birinden geçtiğimiz şu günlerde Cumhur İttifakı ile birlikte ülkemize önce 2023’e ulaştırmakta, ardından da daha güçlü şekilde yoluna devam ettirmekte kararlıyız.

*AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri girdiğimiz 15 genel ve mahalli seçimi, halkoylamasının, cumhurbaşkanlığı seçiminin tamamından milletimizin gönlünü kazanmayı başararak hamdolsun birinci çıktık.

*Tarihleri faşizmle, darbecilikle, milletin değerlerine husumetle dolu olanların bu hazdan habersiz şekilde siyasetten silinip gidecek olmaları ne acı.

İlginizi ÇekebilirSon dakika... Erdoğan'dan AİHM'e 'Demirtaş' tepkisiSon dakika… Erdoğan’dan AİHM’e ‘Demirtaş’ tepkisi İlginizi ÇekebilirAkşener'den hükümete sert bütçe eleştirisiAkşener’den hükümete sert bütçe eleştirisi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.