DOLAR 32,3889 0.01%
EURO 34,5798 -0.11%
ALTIN 2.381,270,06
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akkuyu’da ‘çatlak’ iddiası… Yeni görüntüleri CHP’li vekil paylaştı
  • Haber Ondan
  • Akkuyu’da ‘çatlak’ iddiası… Yeni görüntüleri CHP’li vekil paylaştı

Akkuyu’da ‘çatlak’ iddiası… Yeni görüntüleri CHP’li vekil paylaştı

ABONE OL
Ocak 11, 2021 02:49
Akkuyu’da ‘çatlak’ iddiası… Yeni görüntüleri CHP’li vekil paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer Santral temel betonunda çatlak bulunduğu iddiasıyla ilgili çarpıcı bir görüntü paylaştı.

BETON BLOKTA ÇATLAKLAR

CHP’li Ali Mahir Başarır’ın, basın ile paylaştığı 1 dakika 42 saniyelik görüntü, yapımı Mersin’in Gülnar ilçesi Büyükeceli kesiminde devam eden Akkuyu Nükleer Santral sahasından çekildiğini açıkladı.

Görüntüde Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin reaktörünü taşıyacak olan dev beton bloklarından çatlaklar net olarak görülüyor.

Görüntülerde ayrıca temelden sızan su gösterilirken bir diğer taraftan da pompalarla çekilen zemindeki suyun denize akıtıldığı görülüyor.

“DEPREMDE AKDENİZ VE MERSİN FELAKETE GİDER”

CHP’li Başarır görüntünün sonunda ise konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Evet zeminde inşaat devam ederken çatlaklar oluşuyor. Çünkü orası Akkuyu bölgesi, zemin tamamen su. Allah göstermesin eğer tamamlandıktan sonra bir deprem olursa Akdeniz, Mersin bir felakete gider. Yol yakınken Nükleer santralden vazgeçin.”

İlginizi ÇekebilirAkkuyu'da çifte standart: İşçi yemekhanesi tıka basa, yönetici yemekhanesi kurala uygunAkkuyu’da çifte standart: İşçi yemekhanesi tıka basa, yönetici yemekhanesi kurala uygun İlginizi ÇekebilirAkkuyu Nükleer Santrali, bölgedeki emlak fiyatlarını arttırdıAkkuyu Nükleer Santrali, bölgedeki emlak fiyatlarını arttırdı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.