DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Acı haberi bakanlık duyurdu: 1 şehit

Acı haberi bakanlık duyurdu: 1 şehit

ABONE OL
Nisan 26, 2021 04:19
Acı haberi bakanlık duyurdu: 1 şehit
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı’nın açıklamasında şöyle denildi:

* Pençe-Şimşek harekâtı bölgesinde teröristler tarafından daha önceden döşenen bir EYP’nin patlaması sonucu yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız tahliye edildiği Şht. Tümg. Aydoğan Aydın Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25 Nisan 2021 tarihinde şehit olmuştur.

* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

ŞEHİT ATEŞİ SAMSUN’A DÜŞTÜ

Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda Uzman Çavuş Aygün Çakar şehit düştü. Şehidin İstanbul’da ikamet eden ailesine acı haber ulaştı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesi Darıçay Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Şehit Aygün Çakar’ın naaşının bu akşam Amasya Merzifon Havalimanı’na getirileceği, buradan Vezirköprü ilçesine götürüleceği öğrenildi.

İlginizi ÇekebilirBakan Akar, Pençe- Yıldırım Operasyonu'nun harekat merkezini ziyaret ettiBakan Akar, Pençe- Yıldırım Operasyonu’nun harekat merkezini ziyaret ettiİlginizi ÇekebilirMİT ve TSK'dan kırmızı bültenle aranan teröriste ortak operasyonMİT ve TSK’dan kırmızı bültenle aranan teröriste ortak operasyon

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.