DOLAR 32,3652 -0.37%
EURO 34,8007 -0.08%
ALTIN 2.400,17-0,92
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

33 milletvekili fezlekesi komisyona sevk edildi
  • Haber Ondan
  • 33 milletvekili fezlekesi komisyona sevk edildi

33 milletvekili fezlekesi komisyona sevk edildi

ABONE OL
Şubat 25, 2021 01:59
33 milletvekili fezlekesi komisyona sevk edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meclis’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP’li 9 milletvekili hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan fezlekelerle ilgili, “Dün akşam 33 fezleke Meclis’e ulaştı. İçinde HDP’li vekillerin fezlekeleri de var” açıklamasında bulunmuştu. Şentop’un 33 milletvekili fezlekesini Anayasa ve Adalet Karma Komisyona sevk ettiği belirtildi.

Şentop’un açıklamasının hemen ardından bir değerlendirme de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti.

Meclis’te grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Süreç neyse bu süreç aynen işleyecektir. Bu konular Meclis’e gelir, Meclis komisyonları müzakerelerini yapar. Genel Kurulda da eller hemen iner kalkar” demişti.

İlginizi ÇekebilirHDP'li 5 milletvekili hakkında soruşturma başlatıldıHDP’li 5 milletvekili hakkında soruşturma başlatıldıİlginizi Çekebilir33 fezleke TBMM'de... Erdoğan: Eller hemen iner kalkar33 fezleke TBMM’de… Erdoğan: Eller hemen iner kalkar

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.