DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

3 kişinin ölümüne yol açan sürücüye ev hapsi verildi
  • Haber Ondan
  • 3 kişinin ölümüne yol açan sürücüye ev hapsi verildi

3 kişinin ölümüne yol açan sürücüye ev hapsi verildi

ABONE OL
Aralık 17, 2020 00:53
3 kişinin ölümüne yol açan sürücüye ev hapsi verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza, Bursa-Ankara karayolu Kalburt mevkiinde meydana geldi. Bursa’dan İnegöl’e doğru seyir halinde olan O.A., otomobiliyle önünde giden hafif ticari aracı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçti. Bu sırada İnegöl’den Bursa’ya doğru seyir halinde olan Mehmet Karadağ idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Can pazarının yaşandığı kazada araç sürücülerinden Mehmet Karadağ olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücü ile otomobilde yolcu konumunda bulunan 3 kişi yaralandı.

Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan 4 yaşında Yunus Kılıç kurtarılamadı. Hastanede tedavi altında olan Gülten Kılıç da bütün müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

EV HAPSİ CEZASI VERİLDİ

Öte yandan, kaza anı ise saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansımıştı. Kazaya yol açan sürücünün hastanedeki tedavisi bitti. O.A. adliyeye sevk edildi. Sürücüye ev hapsi verildi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor. İHA

İlginizi ÇekebilirAntalya'da feci kaza! 2 gün önce baba olmuştu...Antalya’da feci kaza! 2 gün önce baba olmuştu… İlginizi ÇekebilirZincirleme kazaya neden olan sürücüden ilginç geri dönüşZincirleme kazaya neden olan sürücüden ilginç geri dönüş

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.