Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Emekli Sandığı kapsamındaki bazı ödemelerin öne çekildiğini duyurdu. SGK’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, 4C (Emekli Sandığı) kapsamındaki emekli ve hak sahiplerinin Haziran 2025 dönemine ait aylık ödemeleri öne çekilerek 4 Haziran 2025 tarihinde hesaplara yatırılacak.
SGK’nın duyurusuna göre, normalde 5 Haziran’da yapılması planlanan ödemeler, bu sefer 4 Haziran’da gerçekleştirilecek. Bu uygulama ile emeklilerin ödemelerini bir gün önce alabileceği belirtiliyor.
Emekli Sandığı kapsamında olanların dikkatli olması ve ödeme günlerini gözden kaçırmamaları önem taşıyor. SGK’nın bu uygulamasıyla birlikte, emeklilerin maddi durumlarında olumlu bir etki yaratması bekleniyor.
Emekli ve hak sahipleri, ödemelerini belirtilen tarihte hesaplarında görebilecekler. Bu durum, önemli bir kolaylık sağlayarak emeklilerin mali planlamalarını daha iyi yapmalarına olanak tanıyacak.
Reklam & İşbirliği: [email protected]