DOLAR 32,3698 0.16%
EURO 35,0493 -0.16%
ALTIN 2.324,780,24
BITCOIN 2270704-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yolcu otobüsünde panik: Ne olursunuz bizi bırakın, öteberim kokar
  • Haber Ondan
  • Yolcu otobüsünde panik: Ne olursunuz bizi bırakın, öteberim kokar

Yolcu otobüsünde panik: Ne olursunuz bizi bırakın, öteberim kokar

ABONE OL
Ağustos 26, 2021 08:01
Yolcu otobüsünde panik: Ne olursunuz bizi bırakın, öteberim kokar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tokat’tan İzmir’e giden yolcu otobüsü, Kırıkkale’nin Delice İlçesi Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde durduruldu.

Jandarma ekiplerince, Covid-19 tedbirleri kapsamında sürücü ve yolcuların HES kodu sorgulaması yapıldı.

Otobüste seyahat eden T.Ç’nin PCR testi pozitif, kocası K.Ç. ile yolculardan Buğra G’nin (18) ise temaslı olduğu tespit edildi.

OTOBÜS FİRMASINA 12 BİN 150 LİRA CEZA

Jandarma, durumu İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerine bildirdi. Trafik kontrol noktasına gelen filyasyon ekipleri, karantina kuralını ihlal eden yaşlı çift, temaslı yolcuya 4 bin 50’şer lira ceza yazdı. HES kodu sorgulamadan otobüse yolcu kabul eden firmaya da otobüs 12 bin 150 lira idari para cezası uygulandı.

“NE OLURSUSUNUZ BİZİ BIRAKIN”

Bagajdaki gıda malzemelerine çok para verdiklerini belirten riskli gruptaki yaşlı çift, ekiplere dakikalarca dil döktü. Temaslı eşi K.Ç, “Perişan oluruz biz buralarda. Yiyecek olmasa tamam gözünü sevdiğim Ne olursunuz bizi bırakın. Öteberim var kokar” diyerek ekipleri ikna etmeye çalıştı.

PCR testi pozitif olan kadın, temaslı kocası ve bir yolcu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı yurtta karantinaya alındı. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.