DOLAR 32,3881 0.12%
EURO 35,2000 -0.05%
ALTIN 2.322,770,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yoğun bakımdaki corona hastasından ‘halay’ tepkisi
  • Haber Ondan
  • Yoğun bakımdaki corona hastasından ‘halay’ tepkisi

Yoğun bakımdaki corona hastasından ‘halay’ tepkisi

ABONE OL
Ağustos 28, 2020 10:20
Yoğun bakımdaki corona hastasından ‘halay’ tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da corona virüsüne yakalanan Remzi Özbay (54), altı gündür Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi görüyor.

Yoğun bakımda virüse karşı herkesi dikkatli olması konusunda uyaran Özbay, bayramlarda, düğünlerde toplu etkinliklerin yapılmasının çok tehlikeli olduğunu vurguladı.

(FOTO: DHA)

Özbay şöyle konuştu:

* Bayramlara gelmesinler, kesinlikle istemiyorum. Eş, dost, yakın, olmuyor. Ağabeyim bana gönül koyuyor. Bugünler, gönül koyulacak günler değil olmaz. Sen kendi sağlığına bak. Kendi sağlığını düşünmediğin gibi vatandaşın sağlığını hiçe sayma.

* Ben duyuyorum, Haymana’nın bütün köylerini sarmış halay. Halay ne? Yazık ülkemize, yazık. Çok dikkat etmeleri lazım. Yaşlılar da artık gelecek, gençlerin kulağını çekecek.

* Ülkemiz bu durumdayken bunlar olmayacak, olamaz. Temizliğini yapacaksın. Sabah kalktığında duşunu alacaksın, tıraşını yapacaksın.

* “Aman torunum gelme”, “Aman çocuğum gelme” diyerek, öyle anlaşmıştık. Maalesef yenik düştük. Kendimi şu anda iyi hissetmiyorum. (DHA)

İLGİLİ HABERBilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhan: 15 gün daha vaka artışı olabilirBilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhan: 15 gün daha vaka artışı olabilir İLGİLİ HABEREğitim-Sen: İki günde 80 okulda vaka görüldü!Eğitim-Sen: İki günde 80 okulda vaka görüldü!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.