DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yoğun bakım doluluk oranı yüzde 86 olan kente ambulans takviyesi
  • Haber Ondan
  • Yoğun bakım doluluk oranı yüzde 86 olan kente ambulans takviyesi

Yoğun bakım doluluk oranı yüzde 86 olan kente ambulans takviyesi

ABONE OL
Aralık 27, 2020 01:36
Yoğun bakım doluluk oranı yüzde 86 olan kente ambulans takviyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 35 ambulansın kente ulaştığını duyurdu. Konvoy halinde şehre giriş yapan ambulansların görüntüsünü paylaşan Doğan, “Milletimize hizmet yolunda imkanlar oluşturan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin” dedi.

10 AMBULANS DAHA GELECEK

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşen AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, “35 Ambulans bugün şehrimize geldi. 10 ambulans ise Ocak ayında teslim edilecek. Hatay’ımıza Hayırlı uğurlu olsun” diyerek Bakan Koca’ya teşekkürlerini iletti.

Hatay’da bu ayın başında vaka sayılarının yüzde 125 oranında artması, yoğun bakım doluluk oranlarının yüzde 80’lere ulaşması tedbirleri sıklaştırmıştı. Sağlık Bakanlığı, Hatay’da doktor ve sağlık personeli, filyayson ekibi, yoğun bakım kapasitesi, test ve laboratuvar sayısında artışa gitme kararı almıştı.

VAKA SAYILARI DÜŞÜYOR, YOĞUN BAKIMLAR DOLU

Sokağa çıkma yasaklarının uygulamasıyla geçtiğimiz haftalarda Hatay’da vaka sayısında yüzde 40 düşüş gerçekleşti. Dün akşam Hatay ilinin sağlık yöneticileriyle görüşen Bakan Koca, hastanelerde yatak doluluk oranının yüzde 54’e düştüğünü ancak yoğun bakım doluluk oranının yüzde 86’da seyrettiğini duyurdu.

İlginizi ÇekebilirBakan Koca'dan Hatay ve Adana için kritik açıklamaBakan Koca’dan Hatay ve Adana için kritik açıklama İlginizi ÇekebilirSon dakika... Güncel corona virüsü verileri açıklandı! İşte 26 Aralık tablosuSon dakika… Güncel corona virüsü verileri açıklandı! İşte 26 Aralık tablosu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.