DOLAR 32,3841 0.18%
EURO 34,9961 -0.26%
ALTIN 2.324,410,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılbaşında piyasaya süreceklerdi! Polis ele geçirdi
  • Haber Ondan
  • Yılbaşında piyasaya süreceklerdi! Polis ele geçirdi

Yılbaşında piyasaya süreceklerdi! Polis ele geçirdi

ABONE OL
Aralık 24, 2020 01:25
Yılbaşında piyasaya süreceklerdi! Polis ele geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kaçak içki yapıldığı tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Sahte alkollü içkinin üretim ve depo yerleri ile satışa sunulan büfe, market, tekel bayilerinin de aralarında bulunduğu 11 adrese yapılan baskında, 15 bin 491 litre sahte alkol, 2 bin 73 şişe çeşitli marka ve ebatlarda sahte içki, 1600 adet distilasyon tankı, etiket, jelatin, kapişon ile 44 adet sahte içki bandrolü ve sahte içki yapımında kullanılan aroma, gıda boyası, alkolmetre ve boş içki şişeleri ele geçirildi.

MEDİKAL FİRMA, YETKİSİNİ KÖTÜYE KULLANMIŞ

Operasyonda Muratpaşa ilçesinde bulunan kimya deposunun sahibi ile Kepez ilçesinde bulunan medikal firmasının sahibinin aynı kişi olduğu, medikal firmanın yasal sınırlar içerisinde alkol alıp satma yetkisini kötüye kullanarak sahte ürünleri ürettikleri tespit edildi.

Ele geçirilen sahte alkolün şişelenmesi durumunda yaklaşık 700 bin lira değerinde 40 bin şişe sahte alkol elde edilebileceği öğrenildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan 13 kişi, adliyeye sevk edildi. DHA

İlginizi Çekebilirİstanbul'da sahte içki can aldıİstanbul’da sahte içki can aldı İlginizi ÇekebilirSahte içki operasyonunda 20 tutuklamaSahte içki operasyonunda 20 tutuklama

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.