DOLAR 32,5440 0.08%
EURO 34,8732 0.59%
ALTIN 2.430,37-0,09
BITCOIN 21634650,05%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Girişimci Fatih Arslan Nerelidir?

Ünlü Girişimci Fatih Arslan Nerelidir?

İstanbul doğumlu olan ve aslen Gümüşhaneli olan Girişimci Fatih Arslan, tasarımlarıyla aynalara olan bakış açısını değiştiren önemli isimlerden biridir.

ABONE OL
Ekim 27, 2022 14:25
Ünlü Girişimci Fatih Arslan Nerelidir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul doğumlu olan ve aslen Gümüşhaneli olan Girişimci Fatih Arslan, tasarımlarıyla aynalara olan bakış açısını değiştiren önemli isimlerden biridir. Modern çizgilere ev sahipliği yapan ayna modelleri, kişiye özel nitelikteki dokunuşları ile gören herkesi adeta büyülüyor. 30 yıllık geçmişi ile dekorasyonda ayna eksiğini başarılı bir şekilde tamamlamayı başarmış olan Ayna Merkezi, yeri İstanbul’da olan ancak tüm dünya çapında ilgi ve talep gören markalar arasında yer alıyor. Bu yönüyle öne çıkmasının yanı sıra, aynalar nasıl doğru kullanılır ve evlerde nerelerde konumlandırılmalı gibi merak edilen soruları yanıtsız bırakmaması ile de oldukça seviliyor.

Sosyal Medya da Fatih Arslan

Dekorasyon tutkunlarının sosyal medyada anında ilgisini çekmeyi başaran Fatih Arslan, yaptığı işe dair tüm detayları kişisel hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü oyuncu ve sanatçılarında ilk tercihi olarak, ortaya çıkan sonuçtan memnun olmak isteyenler Ayna Merkezi işletmesinden hizmet almayı tercih ediyor.

Ayna kullanımının hem kişisel ve psikolojik boyutuna dikkat çeken Arslan, aynı zamanda gösterişten uzak kalmadan ayna tasarımlarına imza atmaya devam ediyor. Tek başına ayna detayı yaşam alanlarına derinli ve ferahlık katması kaçınılmaz olurken, şık ve modern tasarımlarla daha da göz alıcı hale gelen modeller, ev ve iş yerlerinin tek başına parlayan yıldızı olmayı başarıyor. Binlerce takipçisi ile etkileşimde olmaktan keyif alan Ayna Merkezi CEO’su Arslan, hayata dair ipuçları vermeyi ihmal etmiyor.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.