DOLAR 32,5321 -0.03%
EURO 34,9758 0.34%
ALTIN 2.433,150,43
BITCOIN 2067269-2,34%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Üniversiteler fuhuş evleri’ sözleri AKP’li Turan’ı isyan ettirdi
  • Haber Ondan
  • ‘Üniversiteler fuhuş evleri’ sözleri AKP’li Turan’ı isyan ettirdi

‘Üniversiteler fuhuş evleri’ sözleri AKP’li Turan’ı isyan ettirdi

ABONE OL
Aralık 18, 2020 00:57
‘Üniversiteler fuhuş evleri’ sözleri AKP’li Turan’ı isyan ettirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun üniversiteler için kullandığı, “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri. Gördüğüm var. İstisna değil” sözleri büyük tepki çekti. Kullanılan sözlere başsavcılıktan soruşturma, üniversiteden işlem başlatılırken, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan da tepkisini dile getirdi.

“CAMİAYA ZARAR VERMİYOR MU?”

“Zaman zaman akademi vs camialardan gereksiz, sorunlu, milletimizi üzen çıkışlar yapanlar, en çok temsil ettiklerine inandıkları camiaya zarar vermiyor mu?” çıkışında bulunan Turan, “Toplumdan kopuk, insanımızın sinir uçlarıyla oynayan bu tarz özensiz dile önce mensup oldukları camia “Yeter Artık” demeli” ifadelerini kullandı.

“HEP BERABER YETER ARTIK DEMELİYİZ”

Turan, şöyle devam etti:

* Ayet-i Kerimedeki “Rabbinin yoluna hikmetle ve güzel öğütle davet et” prensibi nerede kaldı? En hafif ifadeyle kabalıkta yarışanların kime ne faydası olur? Hikmetsiz sözün ne kıymeti var? Konu onu/bunu disipline vermekten çok öte bir durumdur. Hep beraber yeter artık demeliyiz!

İlginizi ÇekebilirProf. Ebubekir Sofuoğlu'ndan skandal sözler: Üniversiteler fuhuş eviProf. Ebubekir Sofuoğlu’ndan skandal sözler: Üniversiteler fuhuş evi İlginizi ÇekebilirSkandal ifadelerin ardından Prof. Sofuoğlu hakkında soruşturma başlatıldıSkandal ifadelerin ardından Prof. Sofuoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.