DOLAR 32,5215 0.2%
EURO 34,5555 0%
ALTIN 2.493,580,31
BITCOIN 20714641,33%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin salgınla mücadeleye ayırdığı payın milli gelire oranı yüzde 1.1
  • Haber Ondan
  • Türkiye’nin salgınla mücadeleye ayırdığı payın milli gelire oranı yüzde 1.1

Türkiye’nin salgınla mücadeleye ayırdığı payın milli gelire oranı yüzde 1.1

ABONE OL
Mayıs 3, 2021 17:11
Türkiye’nin salgınla mücadeleye ayırdığı payın milli gelire oranı yüzde 1.1
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TTB’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımdaki haritaya göre dünyada salgınla mücadeleye en yüksek bütçeyi, milli gelirinin yüzde 19.1’lik dilimine denk gelen Yeni Zellanda yaptı.  Güney Afrika’nın salgınla mücadeleye ayırdığı pay milli gelire oranı yüzde 5.5 olurken, Almanya ve Türkiye’de bu oran yüzde 1.1 oldu.

“BAŞARISIZLIK KABUL EDİLMELİ”

Yeni bir sağlık sisteminin kurulmasını isteyen TTB, “Sağlık politikalarının başarısızlığı artık kabul edilmeli; sağlığa bütüncül bakan, ekonomik-sosyal dayanışmayı önceleyen, toplumun ve sağlık örgütlerinin katılımını sağlayan yeni bir sağlık sistemi kurulmalıdır” ifadelerini paylaştı.

İlginizi ÇekebilirEmekliler maaş ve ikramiye ödemeleri için bankalara gidebilecek mi? İçişleri Bakanlığı tam kapanmada merak edilenleri açıkladıEmekliler maaş ve ikramiye ödemeleri için bankalara gidebilecek mi? İçişleri Bakanlığı tam kapanmada merak edilenleri açıkladıİlginizi Çekebilirİçişleri Bakanlığı'ndan çalışma izin görev belgesi ile ilgili yeni genelgeİçişleri Bakanlığı’ndan çalışma izin görev belgesi ile ilgili yeni genelge

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.