DOLAR 32,3501 0.29%
EURO 35,1454 -0.01%
ALTIN 2.307,351,32
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Bestecisi ve Söz Yazarı Erdem Temel’in Özel Çocuklar için Hazırladığı Eğitim Şarkısı Büyük İlgi Görüyor
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • Türk Bestecisi ve Söz Yazarı Erdem Temel’in Özel Çocuklar için Hazırladığı Eğitim Şarkısı Büyük İlgi Görüyor

Türk Bestecisi ve Söz Yazarı Erdem Temel’in Özel Çocuklar için Hazırladığı Eğitim Şarkısı Büyük İlgi Görüyor

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 06:34
Türk Bestecisi ve Söz Yazarı Erdem Temel’in Özel Çocuklar için Hazırladığı Eğitim Şarkısı Büyük İlgi Görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdem Temel Karadeniz Teknik Üniversitesi müzik öğretmenliği programından mezun olduktan sonra farklı birçok müzik etkinliğinde imzasını atan başarılı isimlerden birisidir.  Türk besteci, söz yazarı ve yorumcusu olan Erdem Temel bugüne kadar müzik alanında farklı birçok görevde bulunmuş müziği insanlığa dair en faydalı şekilde kullanmak için çok güzel çalışmalar yapmıştır.  7 Kasım 2021 tarihinde çıkarmış olduğu Özel Eğitim Şarkısı ile sosyal sorumluluk alanında çok önemli bir adım atmıştır.  Özel çocuklar için Erdem Temel tarafından hazırlanan Özel Eğitim Şarkısı ile bu konu üzerinde bir farkındalık yaratabilmeyi başarmıştır.

Erdem Temel Özel Eğitim Şarkısı ile özel çocukların yaşamış olduğu sıkıntıları ve bunlara karşılık bizlerin ne yönlü davranışlar geliştirmeleri gerektiği konusunda çok ince mesajlar vermektedir.  Çocuklara yakışır renkli bir kliple birlikte yayınlanan Özel Eğitim Şarkısı aynı zamanda müzik camiasının da takdirini kazanan çok özel bir çalışmadır.

Erdem Temel 1986 yılında dünyaya gelen genç bir isimdir. Müzik alanında almış olduğu başarılı eğitimler ile birlikte müzik dünyasının çok önemli isimleri ile birlikte yapmış olduğu çalışmalar onun bugün geldiği noktaya ulaşabilmesi için kat etmiş olduğu önemli süreçlerdir.  Müzik alanında almış olduğu bu başarılı eğitim ve deneyimleri daha çok çevre bilinci, özel eğitim 23 Nisan gibi önemli temaları işlemek amacıyla kullanarak kendisi için farklı bir yol çizmiştir.  Kasım 2021 yılında birçok dijital platformda yayınlanmaya başlayan Özel Eğitim Şarkısı onun bu amacının ve başarılarının en güzel göstergesidir.

Web sitesi: www.erdemtemel.com
Youtube: www.youtube.com/erdemtemelmuzik
Instagram: www.instagram.com/erdemtemelmuzik
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6rDwB5EBqMPSi5BXs7VMwk

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.