DOLAR 32,5782 0.16%
EURO 34,8971 0.62%
ALTIN 2.430,48-0,08
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Toplu Torba Boşaltma Sistemi Seçme

Toplu Torba Boşaltma Sistemi Seçme

ABONE OL
Ağustos 31, 2022 09:54
Toplu Torba Boşaltma Sistemi Seçme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplu torba boşaltma sistemi seçerken aramanız gereken birkaç özellik vardır. Bunlara yanal pnömatik pistonlar, parça kırıcılar ve milsiz vidalı konveyör dahildir. İkincisi, bir ATEX bölge 21 versiyonunda da mevcuttur. Birçok sistem için bir gereklilik olan ATEX sertifikası gibi dikkate alınması gereken başka özellikler de vardır. İşte bu özelliklerden birkaçına bir göz atın.

Aktivatör toplu torba boşaltıcı

Aktivatör toplu torba boşaltıcı, dağıtılması zor dökme malzemeleri çıkarmak için tasarlanmış çok yönlü bir makine parçasıdır. Bu makine, otomatik torba kaldırma sistemi, motorlu bir vinç ve bir toz emme sistemi ile donatılmıştır. Patentli Tele-Tube teleskopik borusu, tam tahliyeyi destekler ve boşaltma işlemi boyunca tozu uzak tutar.

Çeşitli dökme torbaları işlemek üzere tasarlanan bu makine, malzeme akışını teşvik etmek için patent bekleyen özelliklere sahiptir. Entegre hacimsel tüp besleyici ve pnömatik olarak çalıştırılan torba masaj cihazları, katıları işleme ünitesine zorla boşaltacaktır. Tüm sistem modüler ve ölçeklenebilir olup, ihtiyaçlarınız değiştikçe genişletmeyi ve yeniden dağıtmayı kolaylaştırır. Çeşitli stil ve boyutlarda mevcuttur. Paslanmaz çelik, yumuşak çelik ve özel boyutlarda mevcuttur.

T4 Toplu Çanta Boşaltıcı

T4 Bulk Bag Unloader, tozsuz boşaltma özelliğine sahip bağımsız bir boşaltma istasyonudur. “I” kirişi, bir transpaletten dökme torbaları yükleyen kapalı bir konveyör sistemine bağlanır. Daha sonra forklifte ihtiyaç duymadan kaldırılmaya hazır şekilde depolanır. Toplu torba boşaltma istasyonu, tam toz kontrol özelliklerine ve hareketli bir çerçeveye sahiptir.

Spiroflow T4 Dökme Torba Boşaltıcı, alt ağzı olmayan yük torbalarından tek seferde boşaltma için tasarlanmıştır. Bu boşaltıcı, dökülmeleri önleyerek ürün israfını en aza indirir. Ayrıca ürünün işleme kabına kolayca akmasını sağlayan entegre konveyörlerle birlikte gelir. Bu büyük torba boşaltıcı paslanmaz çelikten ve epoksi boyalı karbon çelikten yapılmıştır. Çok yönlülüğü onu birçok farklı uygulama için ideal makine yapar.

Material Master Süper Çuval Boşaltıcı

Material Master Süper Çuval Boşaltıcı dökme torba boşaltma sistemi, forklift yüklü bir kaldırma çerçevesi ve ayarlanabilir bir alma çerçevesi ile donatılmıştır. Ünite, dökme ürünleri boşaltır ve toz geçirmez boşaltma için entegre bir ağız kıskacına sahiptir. Bu toplu torba boşaltma sistemi, ağırlık kaybı yük hücreleri ve kilitleme anahtarları ile donatılmıştır. Material Master Süper Çuval Boşaltıcı, dökme torba boşaltma ihtiyaçlarınız için ideal çözümdür.

Tasarımı, operatörün dökme torbaları güvenli ve hızlı bir şekilde tutmasını sağlar ve kazara dökülmeleri önler. Contain-It(tm) Odası ortamdaki tozu içeride tutar. Toplu torba boşaltma sistemi üç modelde mevcuttur: kısa çerçeveli, Kaldırma ve Arabalı ve Çatallı Kamyonlu modeller. Üniteler iki tür çalkalama sunar: pnömatik ve hidrostatik.

 

Daha fazla ve bilgi için Türkiye’nin endüstriyel yıldızı https://polimak.com/ adresinden öğrenebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.