DOLAR 32,3334 0.23%
EURO 35,1034 -0.15%
ALTIN 2.308,441,37
BITCOIN 22855212,78%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tepki çeken görüntüler için Valilikten açıklama
  • Haber Ondan
  • Tepki çeken görüntüler için Valilikten açıklama

Tepki çeken görüntüler için Valilikten açıklama

ABONE OL
Mart 5, 2021 14:37
Tepki çeken görüntüler için Valilikten açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun geçen yıl 20 Kasım’da yaptığı denetimde girdiği eczanede maske takmayan çalışanlara yönelik sözleri, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerle ilgili Zonguldak Valiliği açıklamada bulundu.

Açıklamada, sosyal medya hesapları üzerinden bugün servis edilen ‘biz tutanak düzenleyelim, siz itiraz edersiniz’ başlıklı paylaşımlarla ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması ihtiyacı duyulduğu ifade edildi. Koronavirüsle mücadele kapsamında Ereğli ilçesinde denetimlerin kaymakamlık koordinesinde gerçekleştirildiği ifade edilen açıklama şöyle:

“3 AYDAN FAZLA SÜRE ÖNCE GERÇEKLEŞTİ”

“Denetim çalışmalarının etkinliği ve sürekliliğini takip ve kontrol amacıyla bu faaliyetlere başta kaymakamımız olmak üzere tüm daire amirlerimiz de bizzat sahada eşlik etmektedirler. İçişleri Bakanlığımızca yayımlanan genelgelerle esasları belirlenen denetim çalışmalarının temelini rehberlik edici fonksiyon oluşturmakta olup, saha denetimlerinde öne çıkarılmak istenilen ana husus toplumsal sorumluluk çerçevesinde duyarlılığın en üst seviye yükseltilmesidir.

Kamuoyuna bugün yaşanmış gibi sunulan hadise 26 Kasım 2020 tarihli denetimler sırasında gerçekleşmiştir. Üzerinden üç aydan fazla süre geçen bir diyaloğu içerisinde bulunduğumuz kontrollü normalleşme döneminde ve esasını rehberliğin oluşturduğu dinamik denetim modeline geçilen bir sürecin başlangıcında gündeme getirmek iyi niyetli bir yaklaşım olmayıp, bu tür gerçeğe aykırı spekülatif haber ya da paylaşımlar denetim faaliyetlerinin etkinliği üzerinde ciddi riski oluşturmaktadır.” (DHA)

İlginizi ÇekebilirLebaleb kongreleri görme, sağlık emekçilerine ceza yağdır!Lebaleb kongreleri görme, sağlık emekçilerine ceza yağdır!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.