DOLAR 32,5777 0.29%
EURO 34,6836 -0.18%
ALTIN 2.503,270,77
BITCOIN 20197420,79%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Telefonla konuşan motosikletliyi uyardı, yolun ortasında dayak yedi
  • Haber Ondan
  • Telefonla konuşan motosikletliyi uyardı, yolun ortasında dayak yedi

Telefonla konuşan motosikletliyi uyardı, yolun ortasında dayak yedi

ABONE OL
Kasım 20, 2020 10:53
Telefonla konuşan motosikletliyi uyardı, yolun ortasında dayak yedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’in 75’inci Yıl Mahallesi’nde 26 Ekim günü aracıyla trafikte seyir halindeyken kendisine çarpmak üzere olan motosikletliyi uyaran Ali Bayram Hakabakan, uyarının ardından çıkan tartışmanın büyümesi üzerine motosiklet sürücüsü ve yakınlarının saldırısına uğradı.

Biri bebek olan 2 çocuğunun önünde 3 kişinin saldırısına maruz kalan Hakabakan’ın darp edildiği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına takıldı.

HALEN TEHDİT EDİLİYORUM

Hakabakan, olayın ardından darp raporu alarak kendisini darp eden kişilerden şikayetçi olurken, şahıslar bir gün gözaltında kaldıktan sonra serbest bırakıldı.

Kendisini darp edenlerin serbest bırakılmasına tepki gösteren Hakabakan, şikayetten vazgeçmesi için kendisini darp edenlerin yakınları tarafından tehdit edildiğini belirterek, “Ben şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Ben onların tutuklanmasını istiyorum. Cezaların caydırıcı olması gerekiyor” dedi. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.