DOLAR 32,3410 0.27%
EURO 35,1240 -0.04%
ALTIN 2.300,871,04
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süpermarket Dolapları 

Süpermarket Dolapları 

Şişe dolabı süpermarketlerde ve küçük bakkallarda en çok kullanılan dolaplardır. Özellikle yaz aylarında meşrubat ve suların soğuk tutulması için kullanılan şişe dolapları dikey şekilde ve farklı boyutlarda üretilerek satışa sunulmuştur.

ABONE OL
Kasım 28, 2022 07:31
Süpermarket Dolapları 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şişe dolabı süpermarketlerde ve küçük bakkallarda en çok kullanılan dolaplardır. Özellikle yaz aylarında meşrubat ve suların soğuk tutulması için kullanılan şişe dolapları dikey şekilde ve farklı boyutlarda üretilerek satışa sunulmuştur. Şişe dolapları çeşitli markaların reklamlarının da yer aldığı dolaplardır. Şarküteri dolabı da süpermarketlerin et reyonlarında kullanılan dolap çeşididir.

Şarküteri dolapları sayesinde et balık tavuk gibi kırmızı ve beyaz et çeşitlerinin soğuk muhafaza edilmesi sağlanır. Şarküteri dolabı yatay bir biçimde üretilmiş ve satışa sunulmuştur. Bu dolapların etrafı cam ile kaplıdır ve market görevlisinin olduğu kısımda sürgülü cam mevcuttur. Cam kaplama sayesinde markete gelen müşteriler istedikleri ürünü rahat bir şekilde görebilir ve alış veriş yapabilir. Dolaplar için Envoytec sitesine bakabilirsiniz.

Soğutucu Dolaplar 

Soğutucu manav reyonu ve şarküteri dolapları ev tipi buzdolaplarından farklı bir tasarıma sahiptir. Bu dolaplar kullanım alanına göre dikey ya da yatay olarak üretilmiştir. Farklı model ve boyutlara sahip olan soğutucu dolaplar özelliklerine göre farklı fiyatlara sahiptir.

Sanayi tipi buzdolabı olarak da bilinen bu dolap çeşitleri arasında en çok talep görenlerden biri de manav dolabıdır. Her türlü yaş sebze ve meyvenin taze tutulmasını sağlayan bu dolaplar süpermarketlerin manav reyonlarında kullanılır. Açık bir tasarıma sahip olan manav dolapları sayesinde müşteriler istedikleri ürünü rahat bir şekilde görerek alış veriş yapma imkânı bulur. Bunun için Envoytec sitesinden bu dolaplara ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.