DOLAR 32,5211 -0.08%
EURO 34,8018 -0.2%
ALTIN 2.420,13-0,39
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Su deposunda online ders

Su deposunda online ders

ABONE OL
Ocak 16, 2021 15:18
Su deposunda online ders
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı Sakız köyü Derecik Mezrasında öğrenciler evlerinde internet çekmediği için köyün üst tarafında bulunan su deposunun üzerine çıkarak canlı derslere katılıyor.

Mezranın yerleşim yerinden yaklaşık 1 kilometre kadar yürüyerek tepeye tırmanan öğrenciler canlı derse giriyor.

Kış aylarının girmesiyle birlikte yağmur ve kar yağışının başlamasıyla havalar soğudu. Tüm zorluğa rağmen derse girebilen öğrenciler, kar yağışı ile birlikte etkili olan dondurucu soğukta derse giremeyecek.

Öğrencilerden Ahmet Gencer, evlerinde cep telefonu ve internet çekmediği için her gün tepeye tırmandıkları ve ders çalıştıklarını belirtti.
Gencer, “Havalar soğuduğu için artık derse girmekte güçlük çekeceğiz. Yetkililerden köyümüzün internet altyapısını yapmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu. İHA

İlginizi ÇekebilirSon dakika... MEB'den yüz yüze sınav açıklaması: Dahil edilmeyecekSon dakika… MEB’den yüz yüze sınav açıklaması: Dahil edilmeyecekİlginizi ÇekebilirÜç milyona yakın öğrenci EBA'ya giremedi, nasıl not verilecek?Üç milyona yakın öğrenci EBA’ya giremedi, nasıl not verilecek?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.