DOLAR 32,5970 0.35%
EURO 34,8065 0.16%
ALTIN 2.511,161,09
BITCOIN 20928411,94%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sporun Genç Yıldızı İlker Aydilek Güneş Gibi Doğuyor

Sporun Genç Yıldızı İlker Aydilek Güneş Gibi Doğuyor

ABONE OL
Aralık 2, 2021 09:14
Sporun Genç Yıldızı İlker Aydilek Güneş Gibi Doğuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlker Aydilek 13 Ekim 1994 doğumlu bir sporcudur. Günümüzde aktif olarak akrobasi paten sporu ile ilgileniyor. Futbol ve güreş sayesinde ilk olarak spor ile tanışan isim daha sonra 10 yaşında akrobasi paten dalına adım atmıştır. Heyecan verici bu sporun ilgisini çekmesi ile 3 yıllık bir gelişim sürecinin hemen ardından profesyonelliğe adım atmıştır.

Profesyonel olması ile birlikte hem yarışmalara katılmış hem de birçok kurumsal firmanın gösterilerine katılmıştır. Bunların yanı sıra 2016 yılında Türkiye şampiyonu olarak ön plana çıkmıştır. Aynı zamanda Yetenek Sizsiniz isimli programa da katılmış ve iki kere finale kadar gelmeyi başarmıştır. Yurtdışında da şahsi olarak yarışmalara katılmış ve Türkiye’yi temsil etmiştir.

İlker Aydilek paten sporunda her zaman ilerleme kaydetmiştir. Bu ilerlemesi ile de Türkiye’de bu alanda ön plana çıkan isimlerden birisi olmayı başarmıştır. Antalya’da birçok ünlü otelde gösteriler düzenlemiştir. Türkiye’nin neredeyse her ilinde yine paten şovları yapmıştır.

Bunların yanı sıra Türkiye’nin farklı noktalarında kurduğu kaykay pistleri ile gençlerin paten, kaykay gibi sporlara yönelmesine ve yeni sporcuların yetişmesine yardımcı olmuştur. 2016 yılında Modayı Tıkla, Martin Valen gibi markalar ile çalışmış ve reklam yüzü olmuştur. Paten sporunun gelişimine katkıda bulunmaya devam etmesinin yanı sıra aktif olarak da bu sporu yapmaya devam ederek ileride Türkiye’yi yurt dışında temsil etmek istiyor.

İlker Aydilek Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/ilkeraydilekk/

Videoları:

https://www.instagram.com/p/BGEeulsmR_a/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/BbunXj6HFog/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/reel/CTfeUBLjON2/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.