DOLAR 32,5900 0.33%
EURO 34,8141 0.17%
ALTIN 2.509,171,01
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor salonuna AKP’li vekilin adını verdiler, tepki gelince de söktüler
  • Haber Ondan
  • Spor salonuna AKP’li vekilin adını verdiler, tepki gelince de söktüler

Spor salonuna AKP’li vekilin adını verdiler, tepki gelince de söktüler

ABONE OL
Ağustos 10, 2020 21:29
Spor salonuna AKP’li vekilin adını verdiler, tepki gelince de söktüler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burdur merkezde bulunan ve 2013 yıkılan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun yerine daha sonra şeker fabrikasına ait arazi içerisinde 3 bin 500 seyirci kapasiteli yeni bir spor salonu yapımına başlanmıştı.

Yapımı büyük ölçüde biten spor salonuna AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in adının verilmesi tepkiye neden oldu.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek konuyu sosyal medyaya taşıyarak duruma tepki gösterdi. Vatandaşlardan da gelen tepkiler üzerine yetkililer kapalı spor salonuna astıkları “Bayram Özçelik Kapalı Spor Salonu” yazısını kaldırdı.

CHP’Lİ VEKİL SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

CHP’li Göker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aktif siyasi hayatı devam eden bir milletvekilinin isminin yapımı devam eden Kapalı Spor Sahasına verilmiş olması siyasetin geldiği nokta açısından düşündürücüdür. Takdir Burdur kamuoyunundur” ifadelerini kullandı.

YARIM SAAT SONRA YAZIYI VİNÇ GETİREREK SÖKTÜLER

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun 2013 yılında yıkıldığını belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, aynı binanın şeker fabrikası içerisinde özel idare tarafından tahsis edilen yere yeniden yapıldığını söyledi.

Bina henüz kullanıma açılmadığını aktaran Cengiz, “Bina tamamlanmak üzere. Bugün vekilimiz bir paylaşımından gördük, binaya AKP Milletvekilinin kendi ismini yazdırmış. Birilerinin işgüzarlığı mı, ya da kendisi mi istedi bilemiyoruz. Sosyal medyadan bizler tepki gösterince yarım saat sonra yazıyı vinç getirerek söktüler” dedi.

İLGİLİ HABERAKP'nin cazibe merkezi olacağını söylediği derenin son hali isyan ettirdiAKP’nin cazibe merkezi olacağını söylediği derenin son hali isyan ettirdi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.