DOLAR 32,3334 0.25%
EURO 35,0777 -0.18%
ALTIN 2.282,250,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! İğrenç olayda yeni gelişme
  • Haber Ondan
  • Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! İğrenç olayda yeni gelişme

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! İğrenç olayda yeni gelişme

ABONE OL
Temmuz 19, 2020 20:31
Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! İğrenç olayda yeni gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyada paylaşılan, bir kişinin yanına çağırdığı küçük kıza sarılmaya çalışıp, bacağına dokunduğu görüntüler büyük tepki topladı. Görüntülerin ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlerde küçük çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen kişinin kimliğini tespit etti. Konuyla ilgili adli süreç başlatılırken, Gaziantep Valiliği’nden de konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

* 18.07 2020 tarihinde bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında ‘Gaziantep’te yaşlı bir adam yanına çağırdığı küçük kız çocuğunu taciz etti’ şeklinde yer alan haberle ilgili olarak yapılan araştırmada; görüntülerde yer alan bölgenin ilimiz sınırlarında olduğu anlaşılmıştır. Konuyla ilgili görüntüler ihbar kabul edilerek habere konu şahsın kimliği tespit edilmiş ve adli süreç başlatılmıştır.

TUTUKLANDI

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinde sorgulaması tamamlanan C.B., sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. C.B., çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kız çocuğunun ailesinin tepkiye neden olan görüntüleri görerek konudan haberdar oldukları ve C.B. hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. (DHA)

İLGİLİ HABERTaciz davasında taraflar birbirine girdi!Taciz davasında taraflar birbirine girdi!

İLGİLİ HABERTuzla'da mide bulandıran olay! Sokak ortasında köpeği taciz ettiTuzla’da mide bulandıran olay! Sokak ortasında köpeği taciz etti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.