DOLAR 32,3344 0.25%
EURO 35,0517 -0.24%
ALTIN 2.283,170,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sopa ve kürekle dövülerek öldürüldü
  • Haber Ondan
  • Sopa ve kürekle dövülerek öldürüldü

Sopa ve kürekle dövülerek öldürüldü

ABONE OL
Eylül 13, 2020 23:19
Sopa ve kürekle dövülerek öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi Hacıbozlar Mahallesi’nde baba Bahri D. miras kalan bahçeyi, aralarında sürekli anlaşmazlık yaşayan oğulları Ramazan D., Ali D., ve Aykut D. arasında bölüştürdü.

Dün sabah saatlerinde de köye kadastro görevlisi getirten baba, oğulları arasında bölüştürülen bahçeye kazıklar çaktırarak, işaret koydurttu.

Daha önce de sık sık aralarında bahçe yüzünden anlaşmazlık yaşayan kardeşlerden Ramazan D.’nin eşi Çiğdem D. iddiaya göre, akşam saatlerinde çakılan kazıkları çıkardı.

KAZMA VE KÜREKLE DÖVDÜLER

Bir süre sonra kazıkların çıkarıldığını gören baba Bahri D. ile oğulları Ali. D. ve Aykut D., kardeşleri Ramazan D. ile kavga etmeye başladı.

Eşinin kavga ettiğini görüp ayırmak için müdahale eden Çiğdem D., kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından kürek ve sopayla dövülerek öldürüldü. Ramazan D. ise yaralandı.

GÖZALTINA ALINDILAR

İhbar üzerine mahalleye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma olay yerinde önlem alırken Ramazan D., Burhaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bahri D. ile oğulları Ali ve Aykut D. jandarma tarafından gözaltına alındı. Çiğdem D.’nin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA

İLGİLİ HABERPolisler bile ayıramadı! Yumruklu, tekmeli, kemerli kavga...Polisler bile ayıramadı! Yumruklu, tekmeli, kemerli kavga… İLGİLİ HABER'Cenazeyi kim defnedecek' kavgası: 6 yaralı, 5 gözaltı‘Cenazeyi kim defnedecek’ kavgası: 6 yaralı, 5 gözaltı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.