DOLAR 32,5937 0.36%
EURO 34,8699 0.37%
ALTIN 2.503,890,80
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sonuç ve Oynanan Oyun Mutlu Etti

Sonuç ve Oynanan Oyun Mutlu Etti

ABONE OL
Kasım 19, 2021 12:39
Sonuç ve Oynanan Oyun Mutlu Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İrfan Can çok kaliteli bir oyuncu”

Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından baskı hissedip hissetmediği ile ilgili bir soruya Pereira, “Benim takımımdan, oyuncularımdan ve betexper giriş taraftarlarımızdan hiçbir şüphem yok. Başkanımızın tutkusundan da öyle. Başarılı olmak için her şeye sahibiz. Yapmamız gereken dengeyi doğru koruyup doğru yolda devam etmek” diye cevap verdi.

İrfan Can’ın performansını da değerlendiren sarı-lacivertli takımın teknik patronu, “Gerçekten çok kaliteli bir futbolcu. Sakatlandı ve uzun süre aramızda yoktu. Şimdi fiziksel durumunu toparlıyor. O kalitesini sahaya katabilir. Topla birlikte karar verme becerisi gerçekten çok iyi” açıklamasını yaptı.

EFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Fenerbahçe, deplasmanda Belçika ekibi Royal Antwerp’i 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından Teknik Direktör Vitor Pereira ve sarı-lacivertli futbolculardan Mert Hakan Yandaş, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bu akşam iyi bir maç oynadıklarını ifade eden Portekizli teknik adam, “İyi bir takım ruhu sergiledik. Geçirmiş olduğumuz zor haftalardan sonra iyi bir reaksiyon gösterdik. Bu tarzı maçları oynayacak karakterimizin olduğunu gösterdik. Bugün kazanmayı hak ettik. Daha da fazla atabilirdik. Sonuç için mutluyum. Kalitenizi sergilemek için çoğu zaman öz güvenli olmanız gerekir. Kalite, öz güvenle gelir. Kaybettiğimiz haftalardan sonra bu öz güveni takıma vermemiz betexper gerekiyordu. Tabii ki Trabzon, Alanyaspor ve Konyaspor maçları farklı maçlardı. Bugün bizim için 3 puanı kazanmak çok önemliydi. Gruptan çıkmak için savaşmaya devam ediyoruz. Bizim için en önemli maç, bir sonraki maç” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.