DOLAR 32,5367 0.24%
EURO 34,8837 0.35%
ALTIN 2.473,630,48
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası hayatını kaybetti
  • Haber Ondan
  • Son dakika… YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası hayatını kaybetti

Son dakika… YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası hayatını kaybetti

ABONE OL
Şubat 20, 2021 01:37
Son dakika… YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası Muhammed Emin Saraç hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden İslâm âlimi Muhammed Emin Saraç için başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anlık mesajlaşma uygulaması BİP’ten yaptığı paylaşımda, “Ömrünün her safhasında rızayı ilâhî için gösterdiği büyük gayretlere şahitlik ettiğimiz, çok kıymetli İslâm âlimi Muhammed Emin Saraç hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Muhterem hocamızın mekânı cennet, makamı alî olsun” dedi.

SAĞLIK BAKANI KOCA: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Saraç’ın vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayımladı. Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

* Memleketimize insan yetiştirme sevdasında bir ömür boyu çalışmış, YÖK Başkanımız Yekta Saraç Beyefendi’nin muhterem babası İslam alimi Muhammed Emin Saraç Hocamızı kaybettik. Alimin ölümü alemin ölümü gibidir. Milletimizin başı sağolsun.

İlginizi ÇekebilirGüncel vaka ve vefat sayısı açıklandı! İşte 19 Şubat corona tablosuGüncel vaka ve vefat sayısı açıklandı! İşte 19 Şubat corona tablosu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.