DOLAR 32,5732 0.07%
EURO 34,8714 0%
ALTIN 2.434,500,20
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika! Vali Yerlikaya’dan Ayasofya açıklaması: Girişler durduruldu
  • Haber Ondan
  • Son dakika! Vali Yerlikaya’dan Ayasofya açıklaması: Girişler durduruldu

Son dakika! Vali Yerlikaya’dan Ayasofya açıklaması: Girişler durduruldu

ABONE OL
Temmuz 24, 2020 08:43
Son dakika! Vali Yerlikaya’dan Ayasofya açıklaması: Girişler durduruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Danıştay kararı ile müzeden camiye çevrilen Ayasofya Camii’nde vatandaşların akını sürüyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kalabalığa dikkat çekerek “Ayasofya Camii çevresinde belirlenen namaz kılma alanlarımızın tamamı doldu. Salgın nedeniyle bu alanlara misafir girişlerimiz durduruldu” ifadelerini kullandı.

METRO DA DURDU

Metro İstanbul’un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada “Tarihi yarımadada oluşan yoğunluk nedeniyle tarihi yarımadaya yakın olan istasyonlarımızda hizmet verilememektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

VALİLİK KARARI…

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise yaptıkları açıklamada, “Ayasofya-i Kebir Camii’nde Cuma namazındaki izdihamı önlemek için, Valilik koordinasyonuyla Bağcılar-Kabataş Tramvayı’nın Kabataş-Eminönü seferleri durdurulmuş, Bağcılar-Zeytinburnu ve Çapa-Akşemsettin arası çalışmakta. Haliç ve Şehzadebaşı metro istasyonları da kapatılmıştır” ifadeleri kullanıldı. (İHA-DHA)

Ayrıntılar geliyor…

(FOTO: SÖZCÜ)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.