DOLAR 32,5960 0.35%
EURO 34,7981 0.13%
ALTIN 2.504,910,83
BITCOIN 20790220,37%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… THY’den İngiltere ve Hollanda kararı
  • Haber Ondan
  • Son dakika… THY’den İngiltere ve Hollanda kararı

Son dakika… THY’den İngiltere ve Hollanda kararı

ABONE OL
Aralık 21, 2020 01:08
Son dakika… THY’den İngiltere ve Hollanda kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere’de yeni bir corona virüsü mutasyonunun tespit edilmesinin ve hızla yayıldığının duyurulmasının ardından, birçok Avrupa ülkesi İngiltere’ye seyahatleri yasakladı.

Bir karar da bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere Türk Hava Yolları’ndan (THY) geldi.

UÇUŞLAR 48 SAATLİĞİNE DURDURULDU

Türk Hava Yolları, İngiltere ve Hollanda uçuşlarını 48 saatliğine durdurdu. Son dakika gelişmesi yolculara telefon mesajı yoluyla da bildirildi.

Dünya Sağlık Örgütü İngiltere’de tespit edilen virüsün mutasyona uğramış halinin Hollanda, Danimarka ve Avustralya’da da görüldüğünü bildirmişti.

YÜZDE 70 DAHA BULAŞICI

İngiliz üst düzey sağlık yetkilileri, yeni mutasyonun daha ölümcül olduğu ya da aşılara farklı tepki verdiği yönünde bir kanıt olmadığını, ancak eskisine kıyasla yüzde 70 daha bulaşıcı olduğunu belirtmişti.

İlginizi ÇekebilirCorona mutasyon geçirdi, ülkeler kapılarını kapattı! Avrupa'da büyük panikCorona mutasyon geçirdi, ülkeler kapılarını kapattı! Avrupa’da büyük panik İlginizi ÇekebilirJohnson: Yeni corona türü yüzde 70 daha fazla bulaşıcıJohnson: Yeni corona türü yüzde 70 daha fazla bulaşıcı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.