DOLAR 32,3271 0.21%
EURO 35,1283 -0.12%
ALTIN 2.306,601,29
BITCOIN 22887933,29%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… Pençe-Kaplan Operasyonu’ndan acı haber: 1 korucu şehit!
  • Haber Ondan
  • Son dakika… Pençe-Kaplan Operasyonu’ndan acı haber: 1 korucu şehit!

Son dakika… Pençe-Kaplan Operasyonu’ndan acı haber: 1 korucu şehit!

ABONE OL
Ağustos 5, 2020 21:15
Son dakika… Pençe-Kaplan Operasyonu’ndan acı haber: 1 korucu şehit!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 5 Ağustos 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman güvenlik korucumuz yaralanmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Milli Savunma Bakanlığın sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımlandı. Mesajda, “Pençe- Kaplan bölgesinde 05 Ağustos 2020 tarihinde çıkan çatışma sonucu şehit düşen Kahraman Güvenlik Korucusu Sait Üzmen’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” denildi.

Şehit Güvenlik Korucusu Sait Üzmen (FOTO: İHA)

“1985 YILINDAN BU YANA VERDİĞİMİZ ŞEHİT SAYISI BİN 800’Ü GEÇMİŞTİR”

Konu ile ilgili açıklama yapan Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, şehit olan güvenlik korucusuna Allah’tan rahmet dileyerek şöyle konuştu:

* Güvenlik korucularımız gerek sınır içerisinde, gerek sınır ötesinde verilen her türlü zorlu görevi canları ve kanları pahasına eksiksiz yerine getirmektedirler. Bundan sonrada canları ve kanları pahasına vatan, bayrak ve mukaddes değerlerimizin savunması uğruna verilecek her türlü görevi eksiksiz yerine getireceklerdir.

* 1985 yılından bu yana terörle ve teröristle mücadelede camia olarak verdiğimiz şehit sayısı bin 800’ü geçmiştir. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar daha nice şehitler ve gaziler verme pahasına mücadelemiz aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir. Güvenlik korucularımızın hiçbir beklenti içerisinde olmadan yürüttükleri bu mücadele her türlü takdirin üzerindedir.

* Çok zor şartlarda bu mücadeleyi sürdüren kahraman dava arkadaşlarıma bir şehit çocuğu olarak teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Bu vesilelerle kutsal vatan toprakları için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum. (İHA)

İLGİLİ HABERMİT'in etkisiz hale getirdiği terörist 'gri liste'den çıktıMİT’in etkisiz hale getirdiği terörist ‘gri liste’den çıktı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.