DOLAR 32,5620 0.14%
EURO 34,9225 0.69%
ALTIN 2.436,730,17
BITCOIN 21725050,30%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan ‘yüz yüze eğitim’ açıklaması
  • Haber Ondan
  • Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan ‘yüz yüze eğitim’ açıklaması

Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan ‘yüz yüze eğitim’ açıklaması

ABONE OL
Eylül 16, 2020 11:28
Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan ‘yüz yüze eğitim’ açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘yüz yüze eğitim’ ile ilgili önemli açıklama yaptı.

Sınıflarda sosyal mesafenin korunacağı şekilde düzenleme yapılacağına dikkati çeken Bakan Selçuk, “İmkân ve şartlara göre sınıf mevcudunun sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde iki ayrı gruba ayrılması sağlanıp, her grubun okula uyum programının birbirinden farklı günlerde olmasına özen gösterilecek. Teneffüs saatlerinde öğrencilerin sosyal mesafeye uymaları için gerekli yönlendirmeler yapılacak” ifadelerini kullandı.

Bakan Ziya Selçuk’un açıklaması söyle:

* Okul yönetimleri, uyum programının 21-25 Eylül 2020 haftasında hangi gün olacağına öğretmenlerle birlikte karar verecek.

* Uyum Programı, okul öncesi eğitim kurumlarında 30’ar dakikalık 5 etkinlik saati olacak şekilde 1 gün, İlkokul 1. sınıflarda ise 30’ar dakikalık 5 ders saati ve aralarda 10’ar dakikalık teneffüsler olacak şekilde 1 gün üzerinden planlanacak.

* İmkân ve şartlara göre sınıf mevcudunun sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde iki ayrı gruba ayrılması sağlanıp her grubun okula uyum programının birbirinden farklı günlerde olmasına özen gösterilecek.

* Teneffüs saatlerinde öğrencilerin sosyal mesafeye uymaları için gerekli yönlendirmeler yapılacak.

İLGİLİ HABERYüz yüze eğitim nasıl yapılacak? 1. sınıflar okula ne zaman başlayacak?Yüz yüze eğitim nasıl yapılacak? 1. sınıflar okula ne zaman başlayacak?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.