DOLAR 32,5816 0.31%
EURO 34,8203 0.19%
ALTIN 2.512,091,13
BITCOIN 20882241,00%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… Medya dünyasında flaş gelişme! Fatih Portakal Fox TV’den istifa etti
  • Haber Ondan
  • Son dakika… Medya dünyasında flaş gelişme! Fatih Portakal Fox TV’den istifa etti

Son dakika… Medya dünyasında flaş gelişme! Fatih Portakal Fox TV’den istifa etti

ABONE OL
Ağustos 23, 2020 22:05
Son dakika… Medya dünyasında flaş gelişme! Fatih Portakal Fox TV’den istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Medya dünyasında flaş bir gelişme yaşandı. Medya Radar’ın haberine göre FOX TV’nin ekran yüzü Fatih Portakal, sürpriz bir kararla istifasını verdi. FOX’un Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün, ünlü sunucuyu vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı belirtildi.

“ARTIK YORULDUM”

Fatih Portakal istifa sebebi olarak ‘yorulmasını’ gösterdi. Doğan Şentürk’e “Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum” dedi.

Fatih Portakal’ın istifasını hafta içinde FOX TV resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyuracak. “Emekli olan” Fatih Portakal da vedasını ana haber bülteninde yapacak ve FOX ana haber sunuculuğu devrini kapatacak.

Fox TV’nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı bildirildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

İLGİLİ HABERFatih Portakal o iddialara yanıt vedi: BaşaramadılarFatih Portakal o iddialara yanıt vedi: Başaramadılar İLGİLİ HABERFatih Portakal'ın evi için kiremit cezası! ''Komik ama gerçek''Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! ”Komik ama gerçek”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.