DOLAR 32,5207 -0.09%
EURO 34,7978 -0.21%
ALTIN 2.420,98-0,36
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… Kasayı sayarken fark etti, bankaya götürünce…
  • Haber Ondan
  • Son dakika… Kasayı sayarken fark etti, bankaya götürünce…

Son dakika… Kasayı sayarken fark etti, bankaya götürünce…

ABONE OL
Ağustos 3, 2020 09:09
Son dakika… Kasayı sayarken fark etti, bankaya götürünce…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatalı basım banknot furyasında yeni gelişme… Düzce Akçakoca’da yaşayan market işletmecisi Bülent Öztürk’e adeta talih kuşu kondu. Alışveriş sırasında eline geçen 50 TL’lik banknotta sıfırın eksik olduğunu fark eden Koca, uygun teklifi bekliyor.

Yalı Mahallesi Muhtarı olan Bülent Öztürk, işlettiği markette akşam kasadaki paraları sayarken, 50 TL’lik banknotlardan birinde tuhaflık fark etti. Paradaki sıfırın eksik olduğunu gören Öztürk, banknotun başta sahte olduğunu düşündüğünü belirterek şunları anlattı:

*Bir hafta sonra yerel bir gazetede darphanenin hatalı para bastığına ilişkin bir haber gördüm. Sahte olup olmadığını anlamak için bankaya götürdüm. Sahte olmadığını söylediler.”

İHA’nın haberine göre; kendisinde hatalı basım 50 TL olduğunu duyan birkaç kişinin telefon açtığını söyleyen Öztürk, beklediği teklifi henüz alabilmiş değil: “Piyasada sunulan paraların altında teklif geldiği için pek düşünmedim. Ama piyasada 70-75 bin gibi teklif sunulduğunu gördüm. Öyle bir teklif gelirse düşünürüz, veririm. Teklifleri bekliyorum.”

İLGİLİ HABER5 bin lira kredi aldı, bankamatikten çektiği 100 TL ile zengin olabilir5 bin lira kredi aldı, bankamatikten çektiği 100 TL ile zengin olabilir İLGİLİ HABER50 TL'lik banknot için 75 bin lira istiyor50 TL’lik banknot için 75 bin lira istiyor İLGİLİ HABER50 TL'ye 75 bin lira teklif ettiler fakat satmadı!50 TL’ye 75 bin lira teklif ettiler fakat satmadı!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.