DOLAR 32,5438 -0.02%
EURO 34,9045 0.05%
ALTIN 2.429,840,01
BITCOIN 2170204-0,43%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… İstanbul’da beklenen kar yağışı başladı
  • Haber Ondan
  • Son dakika… İstanbul’da beklenen kar yağışı başladı

Son dakika… İstanbul’da beklenen kar yağışı başladı

ABONE OL
Şubat 14, 2021 01:07
Son dakika… İstanbul’da beklenen kar yağışı başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının İstanbul’da beklenen kar yağışı, Silivri’nin köylerinde etkisini göstermeye başladı.

Yüksek kesimlerin ardından hafif hafif şehir merkezinde de kar etkisini göstermeye başladı. Taksim Meydanı’nda tipi şeklindeki kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini artırması bekleniyor.

ART ARDA UYARILAR GELMİŞTİ

Meteoroloji; yoğun kar, kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunmuştu. Meteoroloji’nin uyarılarında şu ifadeler yer aldı:

* Marmara Bölgesinde akşam saatlerinde başlayacak olan yağışın Pazar günü kuvvetli yer yer yoğun kar (kıyılarda 5 ila 15 cm, iç kesimlerde 15-20, yüksek kesimlerde 20-30 cm) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

*Yağışların; gece saatlerinden itibaren bölge genelinde kuvvetli yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

YAĞIŞ NE KADAR SÜRECEK?

Meteoroloji’nin internet sitesindeki 5 günlük tahmine göre, İstanbul’da 14 Şubat Pazar, 15 Şubat Pazartesi, 16 Şubat Salı ve 17 Şubat Çarşamba günleri kar yağışının etkili olması bekleniyor.

İlginizi ÇekebilirSon dakika... İstanbul'da kar yağışı başladı! İlerleyen saatlerde etkisini artırması bekleniyorSon dakika… İstanbul’da kar yağışı başladı! İlerleyen saatlerde etkisini artırması bekleniyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.